Friday, October 2, 2009

just try


salam..setelah bjaya merajinkan diri utk memasukkan gambar ke dalam blog yang entah apa-apa ini..gambar ini diambil di depan rumah kawan aku di dato keramat...saja nak try style baru n tak tau la apa pandangan orang dengan gambo ni...

7 comments:

uncle pet..!! said...

line clearrr..

hidungberantai said...

apa yg line cleaarrr nya ni pet...

Kenny Oh Ngu said...

cantik

burt said...

cantik er da cam gambar infrared

hidungberantai said...

thanks to Kenny Oh Ngu and Burt...
ni permulaan bg saya utk mncuba cara baru walaupun cara yg lain pun masih tak cukup makan lagi hehe..

harimau said...

huish kat korea ker ni ni???

hidungberantai said...

lebih kurang la tu hehe kat korea dato keramat ehehe