Tuesday, October 20, 2009

Bangau Oh Bangau

salam alaik....
1

2

3

4

15 comments:

Munira Kirana said...

huiyooo...
cantiknye..
siap ada byg bangau lagi...
kalau la dpt moment cam ni..
mesti sy tak lepas peluang =)

Fly said...

shanteekkkk bro... kat mana nih?

hidungberantai said...

Munira Kirana: thanks cikgu hehehe...ala cikgu p jer kat zoo kan banyak bangau hehe..

Fly: thanks bro...ni kat depan staffhouse...kalu bro tgk post yg lama ada temporary lake kat situ la cuma time ni air dah kering...

eD love photographY said...

cantiknye bro...hehe..kat mana nie eh..

nak no phone bangau leh?
hahaha...

jeles nie tengok pic bro..huhu

hidungberantai said...

eD love photographY: thanks bro..ni depan staffhouse jer..
nak ker no tepon bangau ni nah 7552525 n kalu call try tnya ada bangau panggang tak hehe...
apa yg nak jelesnya gambo biasa2 jer..gambo bro lg cantik nun...

burt said...

aku vote gambar no 1...sbb composition dia terbaik...

hidungberantai said...

burt: thanks bro di atas vote anda itu...nasib jer leh dpt mcm tu hehe..

dilaOHdila said...

walla...................
yallaaaaaaaaaaa
shunteknya bangau itu
LIGHting sungguh menawan kalbu
wow ni outing kat mana ni HR:-)
shunteknyaaaaa

hidungberantai said...

dilaOHdila: waallllaaaaweeehhhh...thanks hehe...nasib jer ni kena ngan cuaca yg panas terik hehe...

muein said...

da tkleh close up ke?hehe
snap la dkt2 skit

hidungberantai said...

muein: thanks bro....tu la hajat sbona nya...tp nak wat mcm mna tu dah hbs dekat, kalu dkat lg terbang lak burung tu..hehe...nak main nyusup2 xreti hehe...

dilaOHdila said...

HR
jangan sedehsedeh
kalau tengok Bangau tu pun boleh dibuat cerita taw....
SI BANGAU HAPPY PABILA ADA ORG SHOOT WAJAH DIA. MAYB SELAMA NI ORANG SEKELILING TAK AMIK PORT PUN. SO GEMBIRANYA HATI BILA SEMUA BLOGGER DAPAT MELLIHAT KEINDAHAN WAJAH SI BANGAU TU KAN (HUHUHUHU)

hidungberantai said...

dilaOHdila: mcm tu lak ek...hehehe

anntaj said...

cantikss...:)~

hidungberantai said...

anntaj: thanks coz sudi mmuji gambo yg biasa ni...