Monday, October 26, 2009

warm!!!!

14 comments:

uncle pet..!! said...

ang p curik kole sapa plk ni sham..
but.. really like warmify pic.. jiayu2.. ahiksss..

eD's photography said...

ish...smart sungguh gambaq depa...hehehe...

buat hati ni jeles...hua3...

nice pic bro...:P

dilaOHdila said...

aduiiiiiiiiiiiiiiiiii
ni buat ku tak tahan HR
SHUNTEK SANGAT. KAlor tu memang menarek
ada penceritaan.....

hidungberantai said...

uncle pet: ni kole mamak yg dok wat teh tarik tu..ak rembat kejap ingt nak wat teh tarik tp xjd lak tu yg amik gambo jer..hehe...thanks pet..

eD's photography: nasib jer ni bro leh jd mcm ni..hehe..jgn la jeles gambo bro lg cantik ttarik menarik ko mmg dabom...thanks bro..

dilaOHdila: uish bhaya tu kalu smpai xtahan..nasib jer leh dpt mcm tu..penangan teh tarik mamak hehe...thanks sis...

burt said...

syabas bro..gambar kau semakin bermakna...dari gambar kau aku nmpk cam nak tiba musim kemarau heheh

hidungberantai said...

burt: thanks bro..kira bnasib baik jer ni bro sbb tgh penin2 nak amik gambo tba2 tnmpak lak benda alah ni hehe...thanks bro sbb mghayati gambo ni..

Fly said...

nice shot bro, composition yang menarik, gambar yang bercerita..

hidungberantai said...

Fly: thanks bro..bnsib baik jer kali ni hehe..thanks coz mghayati gambo ni...

silentshutter said...

pergh lme tol xmai blog brader ni,huhu..cool subjek,huhu..

hidungberantai said...

silentshutter: thanks bro masih ingt kat blog yg entah apa2 ni hehe...thanks..

fauziah said...

cantikk.. dan mesti akan dibalas, "erm.. kire nasib je jd gini.." (ayat rendah diri hidungberantai).... hehehe.

hidungberantai said...

fauziah: thanks hehe..amboi pandai dia ek..tp mmg btl la nsib her tu..bukannya nak mrendah diri tp diri ni xnak rendah2 ehehe

harimau said...

best2.

hidungberantai said...

harimau: thanks a lot