Saturday, October 17, 2009

????


smoking room

penat berdating

nak ke tingkat atas

passport biru

nak ngorat xberani tu yg amik gambo jer

??

silau mataku

15 comments:

uncle pet..!! said...

smbaq mata oooo kapala pak chik tu.. ahiksss..

hidungberantai said...

tu la hehe..pinau jap la nak focus tu..

eD love photographY said...

hahaha...
candid terbaik nie...hahaha

burt said...

bro ati2 amik gambar awek arab takut bini pak arab kalau dia tau silap dia hempas camera kau... ada press pernah kena

dilaOHdila said...

HR gi mana ni
ni macam nak gi ISLAMAD jek
ke dah sampai sana dah ni.............

Balik bawak Jajan erk

dilla suka kusi tuh
angle cun

hidungberantai said...

eD love photographY : thanks bro..ni time mghilangkan boring hehe..

burt: yup bro mmg risau gak nak ngambik hehe..tapi nsib baik la kamera murah ak ni ada live view n lcd yg leh wak tubik hehe..leh la ak blakon smbil ngambik gambo....

dilaOHdila: uish jauh sangat tu...
emmm jajan tu bnda pa ek hehe..mcm kari kepala ikan ek hehe..thanks hehe...

harimau said...

haha sronok hang ckp kepala org tu silau ek. cam hang nanti tak botak gak jer.

ni kat airport mana ni? cam smart jer.

hidungberantai said...

Harimau: hehe ak cakap bnda btl...ala rambut ak lebat lg la hehe...tgk mcm rambut hg ja yg dah makin bkurangan hehe...
ni kat Doha ak amik msa transit aritu dah la kena 6jam lak tu transit puas la ak pusing2..

dilaOHdila said...

MODE tanya:
bila nak hupdate umah ni
MODE ingin taHU:
buzy sangat kut
Mode gelak:
Larikkkkkkkkkkkkkkkkk(nanti kene hempok)

hidungberantai said...

mode menjawab: insyaAllah pabila datangnya keinginan ke arah itu dan keadaan yg mengizinkan....
mode nak bgtau: biasa la kalu dah bgelar kuli...
mode senyum kuda: nape lak nak lari..tidak dikejarnya jika dilari...kerana kepenatan yg mudah datang pabila berlari2 yg disebbkan penghadang angin yg besar dimiliki iaitu dua lubang hidung ini...lebih baik pekena kari kepala ikan..konpem kenyang...

Fly said...

salam bro, nice photo candid, gambar last tu gua turut terasa kesilauannya hehe

hidungberantai said...

Fly: wsalam...thanks bro...mmg mnyilaukan hehe...podih mato eden..

Munira Kirana said...

angle semua cun2..
best2 =)

hidungberantai said...

Munira Kirana: thanks cikgu...ala nasib jer ni cikgu hehe...

dilaOHdila said...

Mode nak gelak : ha ha ha bukan kuda ke yang ngejor teman
KUDA : tak hinggin aku nak kejor mike, tak sior
MODE KARI MAMAK: baik rasa kapla ikan lagi baik caaa.....

TO HR: yer lah kan
kalau berkarya mesti ada mood
Illek mood nanti kaku (he he he)