Sunday, October 11, 2009

Bertani di hari raya

salam...gambo kali ni menunjukkan seorang insan yang tak pernah jumpa sawah n kenalak dia sampai ke sawah di hari raya dan tanpa segan silunya terus turun ke sawah...
ps: gambo ni di ambil oleh abang aku hehe..




12 comments:

dilaOHdila said...

Huhuhu HR
jangan lah
kang jenuh aku nak kena hantar kat rumah hang ni
rajin2 gi lah kajang tu hah....
kang kempunan lak

** waduh shuntek apa view Objek dan sawah ni
Hidup taw
memang marbelles....lain dari yang lain

hidungberantai said...

dilaOHdila: hehe..ala pos je la nak rasa...insyaAllah kalu bkesempatan leh la smpai ke kajang tu..tp kena jemput la ek hehe..
thanks..hehe saja merapu dihari raya...

dilaOHdila said...

Kepada : HR
Dari : dila

Ucapan selamat Hari raya
moh kita makang cIkeng wINGS yA (HEHEHHEE)

hidungberantai said...

gitu arr demo...wat kat kawe lagu ni..kempunan kawe ni...
'Selamat Hari Raya'
xpa r xdpt cikeng wings dapat dengar biru mata hitamku dari wings pun jadi la..

dilaOHdila said...

Sekali pandang Model atas tu macam ANUAR ZAING? betul ke?
ke memang sedara Ziana Zain gak Ning HR?

Ha ha ha!!!--------------> HR Wings

hidungberantai said...

hahaha haru tul la...
mcm anuar zaing ek..apa yg semacam nya tu...kalu lubang hidung sama ada dua btl la tu...hehe..

Fly said...

fuhhh..dasat2 bertani namun masih mengekalkan ciri2 kemelayuan :)

anyway nice shot bro..

hidungberantai said...

Fly: thanks bro tp gambo ni hasil compo dri abg saya hehe...hehe biasa la lelaki melayu terakhir...

burt said...

huhu semua gambar kau belasah HDR hehhe cun2...aku skang tgh blaja benda baru DRI aku pun baru dgr

hidungberantai said...

burt: thanks bro....main belasah ja hehe...
uit apa lak tu DRI dynamic range invisible ka hehe..

eD love photographY said...

hahahaha....xpnah di buat org p sawah pakai baju melayu ngan ketayap...
raya2 plak tu.
haha..

tp pic nie memang lawa la...
smart

hidungberantai said...

eD love photographY: thanks bro...hehe tula jadinya bila tak pernah sampai ke sawah dihari raya...kena lak tbawak senjata hitam ku ini..maka jadilah ia satu cerita hehe...