Monday, October 12, 2009

berapa kali mau cuba daaa.....

salam...gambo ni masih lagi diperingkat percubaan...test 123...sekian...



9 comments:

dilaOHdila said...

Salam HR
dilla Vote no One tu
best.....nampak shadow
marbellesss. elok bagi tajuk SI PURPLe NI. rOMANTIK JAMAN JEPON NI TAW (HE HE HE)

** TQ 4 COMMENT
moga kita kongsi samasama ilmu yang ada ni
mudah2an kita dapat kumpul minat dan info dalam satu Bumbung. Bumbung apa tuh
masjid tak berdinding macam masjid besi tu kut (ahak) merapu aku

Fly said...

salam sahabat, nice shot angle menarik + editing yang smart..keep it up a good work..

hidungberantai said...

dilaOHdila: wsalam...thanks 4 da vote...hehe SI PURPLE ek ok2 nnti akan dpertimbgkan walaupun tiada alat penimbang disini hehe...
** yup bersama2lah kita bkongsi apa yg kita ada sbb dgn bkongsi kita akan sentiasa btambah ilmu...bersama2 bergerak dalam satu bumbung beratapkan rumbia dan berlantaikan tanah dan berdindingkan angin...semoga bumbung itu mampu bertukar menjadi satu tempat yg bergemilapan dipenuhi ilmu yg terkumpul hasil daripada pengalaman, teguran, kutukan, pembelajaran dan macam2 lagi yang berkaitan dengan dunia jurufoto...hehe hamik ko pabila ku dah mula merepek di pagi hari hehe..

Fly: wsalam sahabat...terima kasih byk2 abam fly...emmm yg sebonanya gambo ni saya tak edit pun n mmg fresh dari kamera...gambo ni saya amik ngan cokin P001 IR filter yg dah diadjustkan white balance dalam kamera tu yg jadi mcm tu...

burt said...

aku vote no 4...sbb kemas n ada reflection...godd job keep it up bro

hidungberantai said...

burt: thanks bro...akan ku teruskan usaha lagi...

Fly said...

salam bro..good job aku ingatkan gambar ni di edit, rupanya tidak yek..syabas2 :) no 4 paling smart reflection air yang begitu kemas

burt said...

aku baru jer nak beli filter IR kau da beli ek...bagus...tunggu hasil dari aku gak hehehhe...

hidungberantai said...

fly: wsalam bro...thanks ehehe masih dalam peringkat percubaan lg ni n hasilnya pun masih blm ikut standard lg...

burt: ya ka bro hehe...ok la tu nnti leh ajar ak lak...xmnjadi lg yg ak buat ni...

Té la mà Maria - Reus said...

explendit !!!