Wednesday, October 7, 2009

Sayangilah Alam Hijau Kita

10 comments:

Fly said...

nice shot bro, sejuk sungguh mata memandang :)

eD love photographY said...

betul cakap bro fly..hehehe..
tenang je...

sharp n lawa !

hidungberantai said...

thanks to bro fly n bro eD love photographY....

Nikon Creative Eyes said...

salam bro..cantik sangan gambar daun tu..

burt said...

semakin maju bro...bagus2

hidungberantai said...

thanks to bro Nikon Creative Eyes and bro Burt...
thanks tapi nak dapat mcm ni kadang2 jer hehe...kira nasib jer time tu kena lak kompo nya..nak kena nuntut ilmu dari otai2 sekalian lagi ni...

uncle pet..!! said...

suma dok kira ijau ja ni.. pa cita.. ahiksss..
lps ni burt buh kaler unggu..
cikgu murni kaler orange..
cikgu fly kaler merah ang2 gitu.. ahakssss..

hidungberantai said...

itu lah pet..aku pun xtau mcm mna leh jadi mcm ni...mgkin keinsafan mngenai alam hijau kita ni terlintas disanubari ketika diri ini dikelilingi oleh kehijauan alam..hehe..ok gak kalu mcm tu

dilaOHdila said...

lawo BOKEH tu
tak ternilai harganya

hidungberantai said...

thanks dilaOHdila...tapi xleh nak lawan bokeh sicomel pink tu...geram jer tgk...