Saturday, October 10, 2009

Aqil Ajmal








7 comments:

die-art said...

comel ni..anak sapa ni..huhuh

Munira Kirana said...

comelnye anak kamu...
mata dia chantek..
bersinar2....

fauziah said...

comey n cutenye die.. anak ke? hehehe

dilaOHdila said...

shoot baby camghini memang best!
moment tu yang mahal
cuba letakkan baby dalam selimut putih
mesti lagi cun nikan:-)

hidungberantai said...

die-art: ni anak sedaraku yg dah smakin aktif n comel hehe...

Munira Kirana: anak saya ek?? hehe..anak sedara la cikgu..sya ni bujang terang tang tang lg ni ha..mmg cantik n geram jer sya tgk nya hehe

fauziah: yup mmg comey n cute..geram tau..

dilaOHdila: yup mmg best n suka sgt tgk mata dia hehe tp saya ni tak la shebat dirimu dila hehe..ok2 nnti kalu bpeluang sya akan try wat mcm tu lak ek..

eD love photographY said...

comelnye...hehehe...
bro pun suka black n white jugak ke..hehe

hidungberantai said...

eD love photographY: hehe mmg comel sgt2..emmm entah la kadang2 tu hati ni lebih terpaut dgn black n white ni hehe..tp skill jer yg tak ok utk hasilkan b/w yg cantik..leh nuntut ilmu dri bro la ek hehe..