Wednesday, August 26, 2009

Temporary Lake

salam...gambo ni ak amik kelmarin selepas subuh dlm kol 6.30 smpai la kol 7pg ak dok tawaf 'tasik' ni hehe...kira smpai matahari naik sikit la...ni kira gambo di tempat yg sama cuma pelbagai angle n setting...n gambar kali ni tiada pengeditan yg dilakukan cuma diletakkn watermark je la hehe...n gmbr b/w tu ingt nak tiru ala2 ansel adam tapi mcm ensel pintu ada la...n gambo kali ni ak sronok tgk biar la xscantik org lain amik hehe...pasni ingt nak kna cari gradient filter lak la nak try tgk kot2 nak jadi raksasa lak..n kalu ada yg sudi tu bg la komen utk gambo ni...oit pet bg la komen ganah2 sikit kat budak bru belajar ni....
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

10 comments:

Té la mà Maria - Reus said...

very good blog, congratulations
regard from Reus Catalonia
thank you

hidungberantai said...

thanks Te la ma Maria-Reus...but this is just a simple blog that have my journey to learn about photography n my camera...

UnCLe pEt.. said...

sebat je sham ea pe pn.. ahiksss..

hidungberantai said...

hehe..sebat guanenya..dokleh la sebat sokmo...

Fly said...

salam ramadhan..nice photos..keep it up bro

burt said...

gmabar yg tanah merekah tu aku suka nice shot kalau nmpkkan lagi byk lagi best

hidungberantai said...

fly: salam ramadhan...thanks bro...

burt:thanks bro..ok nnti sya try lg...

annahidayah said...

suke.suke.suke.

hehe. wah. maju la skang. cantik2 gambar.

- sorry la lama dh x comment.segan.wink*wink.haha

hidungberantai said...

Thanks dayah...hehe nak malu bakponya bukannya kna bayo pun nak komen hehe..

this too will pass said...

a great series of photos