Tuesday, August 4, 2009

The Shrek

salam....aritu ak jalan2 la depan rumah sambil bwa kamera ngan lens 75-300 campur ngan close up +4 filter, dalam hati nak ngambik close up bunga ja tp tnampak lak shrek ni dok terlompat2 depan ak, ak apa lagi tanpa segan silu la jadikan dia sbagai model utk ak kali ni hehehe....

shutter: 1/20, F5.6, ISO 400, RAW, Program Landscape

shutter: 1/125, F5.6, ISO 400, RAW, Popup flash, Program AE(auto exposure)

shutter: 1/125, F5.6, ISO 400, RAW, Popup flash, Program AE(auto exposure)

shutter: 1/125, F5.6, ISO 400, RAW, Popup flash, Program AE(auto exposure)

shutter: 1/100, F32, ISO400, Forced Flash(popup flash), RAW, Program Manual Exposure

semua gambo ni ak crop sikit utk dapatkan compo yg sesuai bagi ak hehehe...

4 comments:

Munira Kirana said...

chantek katak nie..
wane dia mcm gold....

hidungberantai said...

ya ek....ehehe mgkin effect dari kawsn panas kat sni kot..comel kan katak tu...

harimau said...

aku paling xsuker katak, tp gambar hg tangkap ni memang buat aku tak menggerlipkan mata melihatnya haha

hidungberantai said...

hahahah ya la tu....ni kira minat kat katak lak ka hehehe...syukran ya syabbab....