Wednesday, August 26, 2009

After rained panorama


salam..gambo ni ak amik depan rumah dipetang hari..hujannya turun time pagi lagi 2jam ja tp dsebabkan tanah kat sni kurang daya serapan maka thasillah lopak yg seakan akan tasik hehe...kat sni kalu hujan mmg masalah sbb sni xda sistem perparitan maklumlah hujan lbh kurang sbulan je dlm stahun n lopak air lak susah nak kering n blh jadi lebih dari sminggu 2pun kadang2 blm tentu, oleh karana itu maka jadilah ia tempat pmbiakan nyamuk2...n rumah pun tidak dimasukkan ciri2 pghalang hujan(ada sikit2 je la hehe) n bilik yg ak duduk pun leh masuk air ikut tingkap...gambo ni ak gabung dari 4 keping n edit sikit pastu convert bg ala2 hdr hehe...klik pada gambo kalu nak tgk besau..

5 comments:

Munira Kirana said...

smart... suke reflection kat lecak tu....

hidungberantai said...

thank cikgu...nasib je tu leh dpt mcm tu hehe

fauziah said...

wah~~~lawanye..indah sungguh pemandangan lps hujan. tambah plak byg2 dlm "tasik" tu..cantik.

UnCLe pEt.. said...

trbaekkkkk dowh sham.. superb r..
xpe2.. ko amik je model aku tu..
aku xde chrge nye la kngkwn.. ahiksss..

hidungberantai said...

fauziah: thanks..yup mmg indah n udara pun segar n kurang pasir yg masuk dlm lubang hidung ni hehe..
uncle pet: uish jgn la cakap mcm tu..byk kekurangan lg ni n nak kna study ngan uncle lg ni...btl ka ni..cantik r gitu..leh r nnti merasa amik gambo model yg btl2 lak hehe...