Thursday, August 13, 2009

Bunga dan buahnya

salam...kali ak xtau nma pokok ni tp buah dari pokok ni slalu ak main time kecik2 dlu(main mnembak)...best amik gambo close up ni tp penat tu jgn cakap la...nak kena try bru leh rsa hehe...ni gambo yg ak amik mggunakan lens 75-300mm campur close up filter +4 n campur ngan ak punya diffuser buat sendiri hehehe tp diffuser ni kalu nak amik gambo menatang mmg xleh sbb pjg sgt blm apa2 lg menatang dah lari....tp compo xbrapa lg la hehehe...xpa nnti try lg...

shutter 1/160, F32.0, ISO 400,

shutter 1/160, F40.0, ISO 400,

4 comments:

Munira Kirana said...

suke pic number 1...
ambik gmbar ni malam ker??

hidungberantai said...

thanks cikgu munira hehehe....xla siang dlm kol 6lbh

UnCLe pEt.. said...

dh cm wllpaper fone dowh.. cun..

hidungberantai said...

uish jauh lg nak jd wllpapernya bro....thanks bro..