Saturday, August 1, 2009

Jalan2 di Universiti Afrika

salam...gambo kali ni ak amik kat universiti afrika..saja nak tgk suasana dlm ni hehehehe...

dlm gambo ni 3org tu student n sorg tu mbr ak hehehe tp yg dua org kat belakang tu xtau cakap melayu n mmg xsembg pun ngan depa tu hehehe...

yg ni lak gambo student kat sni....depa sni mmg suka lepak atas rumput sbb sejuk duduk atas rumput ni....

ni gambo pelajar ngah study.....kat msia rsanya skarang ni susah nak jmpa remaja lepak kat taman sbb nak study...kalu ada pun mesti bcouple btl tak hehehe...

ni salah satu bangunan fakulti apa entah xingt hehehe...xcukup wide ak amik gambo ni hehehe...n langit lak time ni sbelum sand storm tu yg gelap ja

ni masjid kat sni....view yg ak amik ni mmg xcantik hehehe...tp leh la tgk keadaan masjid sblm sand storm...kalu tgk btl2 nampak debu2 bterbangan...

masjid yg sama gak hehehehe...langit ter overexpose....time ni sblm masuk waktu maghrib

ni kapal yg tersangkut xleh nak mendarat hehehe...dok main pusing2 kat kawasan tu ja sbb sand storm kuat time ni...mgkin kapal ni trus p kat doha kot..

ni lak gambo tandas kat masjid...tp underexpose lak la yg ni hehehe....n tgk la awan tu...mmg gelap la hehehe...

ni la rupa masjid selepas maghrib....tp underexpose hehehe....
masa ni sand storm datang sekali ngan hujan rintik2 n debu mmg kuat la....mmg pedih la hidung ni dok mnyedut debu hehehe.....lepas solat tu ok sikit la hehehe..lpas tu balik rmh mbr lak...
sekian..

2 comments:

UnCLe pEt.. said...

besttt gk ek..

hidungberantai said...

hehehe...best bro dpt rasa kpedihan lubang hidung hehehe....