Tuesday, August 4, 2009

Colok @ Setanggi

Salam...gambo ni ak amik sbelah tepi pintu masuk rumah ak...sblm ni ada cha ya nun dok mnyembah depan ni tiap2 pagi n senja....tapi lani dah xda la dia dah blk kampung hehehe...

shutter: 1/160, F32.0, ISO 200, Popup flash, RAW, Manual Exposure, close up filter +4

6 comments:

harimau said...

giler la darsham, terharu aku ada nama aku kat description kat sebelah tu haha.
giler gak, byk giler gambar hang amik lani. lawa2 plak tu, teruskan usaha!!

hidungberantai said...

hbs tu kalu bukan hg sapa lg yg dok suruh ak buat blog hehehe....
syukran ya syabbab...
hehehe nak wat mcm mna kalu dah hati tpikat mmg xleh nak watpa la...selagi nyawa dikandung badan dan selagi hati ni masih tetap dgnnya insyaAllah akan dteruskan hehehe...

harimau said...

afwan. hehe
member aku ni mcm tgh nak beli camera, skrg duk tgh blaja camna nak tangkap gambar. ada la aku tunjuk blog hang ni kat dier. dier ckp nak blaja dr hang.

hidungberantai said...

ya ka ish2 hg ingt ak ni reti ka amik gambo...ak pun main belasah ja ni...tp kalu nak blaja skali leh la...mber hg tu laki ka pompuan hehehe

harimau said...

ish3. unfortunately dia laki2 haha. skrg tgh mengusha2 camera kat internet. syg ja aku rasa duit. baik kasi kat aku bleh makan pizza hari2

hidungberantai said...

hehehe...ala kalu dah minat tu xkira la pasal pizza ka kfc ka...mcm hg la kalu dah nak beli fairNlovely tu xkira dah pasal makan pizza ka kfc ka...tul tak....hehehe...bagus2 suruh mbr hg teruskan usaha...