Monday, November 2, 2009

solvil et titus geneve 9192

salam alaik....gambo ni adalah hasil ujikaji menggunakan 2nd softbox n mini studio...solvil et titus geneve 9192(automatic)..sape tau jam ni keluaran tahun bila dan berapa harganya dipasara..jam zaman kuno ni aku tak tau keluaran tahun bila sebab tak terjumpa aku setelah puas mencari melalui internet..jam ni aku peroleh dari member aku disini hehe...tengok rupa dia dari dalam memang macam nak hancur dah tapi aku berminat dgn rupanya yg mcm nak hancur tu hehe...body luar still ok dan part2 dalam pun still ok...sekian





6 comments:

die-art said...

nak jual ke...

hidungberantai said...

die-art: uish bru jer dpt ni xkan nak jual hehe...saje je nak tunjuk hasil softbox kecik ak hehe...

muein said...

mesti mahal gile jam ni..da ketgori antik da tu

burt said...

wow berapa harga dia

eD's photography said...

wow!!..
omaigod...hehehe..
white studio gituh..haha

ak nak jd model leh bro?

hidungberantai said...

muein: hehe brg antik ni ikut nasib..kalu dibeli pada yg tidak mengenal brg antik ni murah la dpt..tp kalu sbaliknya mmg tgk je la xnak beli hehe...
burt: ada la hehe biar ia menjadi rahsia hehe...
eD's photography: hehe nak jd model ek..k tggu nnti ak postkan rupa studio n 2nd softbox ak tu..kalu muat leh la amik gambo bro hehe..