Saturday, November 7, 2009

caca merba

10 comments:

fauziah said...

wow.. wonderful picture..
love it.

Munira Kirana said...

apen benda nie?

hidungberantai said...

fauziah: thanks alot coz mnyukai gambo ni...

munira Kirana: ni la air tin 100plus diatas meja hehe...nape buruk ek gambo ni hehe...

silentshutter said...

haha..carca merba ek?haha..kelamkelibut la aku ade ag besh, huhu xpn mksd dia mndlm, aku cnfius,haha

eD's photography said...

macam lomo..
hehehe..
smart gak noh.
overlay banyak2 kan bro

hidungberantai said...

silentshutter: hehe...lebih kurg la tu caca merba takpun kelam kelibut hehe...jgn la smpai conpius...straight to da point jer gambo ni caca merba hehe..thanks bro

eD's photography: smart ker hehe..merapu ada la...emmm mmg mcm overlay tp ni pkai software dynamic hdr tu saja bmain dgn filter2 yg ada dlm tu...dan akhirnya jadilah gambo yg caca merba hehe..thanks bro

~kem@ng~ said...

wah...
ape ni?
shemart2..

hidungberantai said...

~kem@ng~: thanks alot bro hehe..ni gambo tin 100plus jer...main belasah edit smpai jd mcm ni hehe..

dilaOHdila said...

color tu menarek
nampak macam tin air, tol ke HR?
hehehhehehe kalau betul tarak hadiah ka?

** ala jangan aa jeles;-)
tu dapat 1 tiket free jek
tahun ni tiket limited
tunggu year kalau ada nanti leh usha erk HR:-P

hidungberantai said...

dilaOHdila: menarik ek hehe thanks alot...emm btl la emmm nak bg hadiah pa ek...kalu roti canai leh tak hehe

tak kira nak jeles gak hehe...ok2 sya tggu ek