Monday, November 16, 2009

pabila tangan ku gatal dan mataku berpinau

salam alaik...masih lagi dalam keadaan edit yg merapu huhuhu...layan je la...



21 comments:

uncle pet..!! said...

xpa.. aku pham.. aku lyn la jgk.. ahiksss..

eD's photography said...

apa yang merapunye bro..
smart pa..
kat ne nie..
bukan senang nak dapat kaler camni kan..
ehehe...

nape x letak pic besar sikit bro...

hidungberantai said...

uncle pet..!!: thanks abam pet..ni yg cayang ngan abam pet nih huhuhuhu...

eD's photography: hehe merapu la kalu dah jd ghupe nih...emmm kalu tau caranya jd mudah la..
kalu nak tgk size sebeno nya klik jer kat gambo nih..pastu dah kuar gambo klik lagi skali..xpuas hati klik lg skali kat gambo tu...tp tgk beso2 lg la huduh gambo nih hehe

hidungberantai said...

eD's photography: thanks alot hehe

hidungberantai said...

eD's photography: ni kat belakang rmh ak kat kampungku yg tercantik tuh hehe..gambo amik msa raya aritu..

uncle pet..!! said...

gilakkk.. gay.. huahuahuahua..

hidungberantai said...

uncle pet..!!: uit bkn gay la tp cayang adik kpda abgnyer huhuhu...btl tak abam pet hehehe..

ezhan_artwork said...

cantik tu....mcm musim luruh~~~

hidungberantai said...

ezhan_artwork: thanks alot bro huhu..

WakNal said...

slm. cantik scene nie . . kat mana lokasi ?

hidungberantai said...

WakNal: wsalam wak...thanks alot hehe..ni belakang rmh saya kat kg..edit pnya psl la tu yg smpai jd mcm nih..lgpun air sungai tak cantik tu yg sya edit merapu nih hehehe

~kem@ng~ said...

tangan gatal kenape?
mate berpinau kenape?
hahaha..

neh smart bro..
:)

hidungberantai said...

~kem@ng~:tgn gatal nak edit gambo n mata bpinau sbb dok ngadap pc lma sgt smpai gambo jd huduh huhu...thanks ehehe

dilaOHdila said...

wei HR
lawonya kalor tone tu
menareknya...............
tu ubah ngan saturation ke Bro? ajorler teman :-)

silentshutter said...

kaler2 yg sjuk n nyaman,huhu

burt said...

we HB ni hasil gambar IR ker len macam jer kaler daun2 dia

hidungberantai said...

dilaOHdila: thanks..main belasah jer ngeditnya nih..yup ubah saturation tp sblm tu main ngan channel mixer dlu..bg jg mcm psuedo ir..

silentshutter:thanks bro..kalu terjun dlm nih lg sejut huhuhu..

burt: lain mcm ker bro hehe..ni hasil edit jer..ala2 psuedo la katakn tp hampeh jugok hehe..

hajar said...

hua... nie ler perdu buloh tempat tok tahan pukat... awat hang letak gambaq nie.. nolstagia tul..

hidungberantai said...

hajar: kakja ka nih...thanks sudi melawat blog nih huhuhu...tu la tgk gmbr ni teringat masa ikut tok g angkat pukat n ikut ayah g mandi sungai huhu...smuanya tinggal kenangan...nnti blk nak g mndi sungai ni ar huhu walaupun air dia dah xbrapa bersih...

killabee said...

salam,memang smart pic nih.dah mcm IR lak nengok hehe.kalo buat kat taman2 yg ade pokok rendang2 dan lorong jalan kaki ditambah pula dengan daun2 yg gugur mesti lagi smart. cayalah

hidungberantai said...

killabee: wsalam masta..thanks alot..trasa bangga kejap bila masta komen kat sni huhuhu..nasib jer leh jd mcm ni dok main2 ngedit..wokes nnti akan dicuba apa yg masta cakapkan tuh..thanks...