Tuesday, November 3, 2009

2nd softbox n mini studio.

salam alaik...kali ni aku nak tunjukkan hasil tangan aku yg comel ini....2nd generation softbox yg cara pembuatannya sama ngan yang pertama...cuma berlainan kotak dan saiz dimana kotak ni lebih nipis dan ringan...ia amat cocok sekali dengan flash murah aku tu...disini juga aku ingin paparkan mini studio aku hehe...di mini studio ni lah aku memotretkan jam tangan aku tu...dengan menggunak tuala yg bau nya agak menusuk kalbu dan kerusi roda yang dah nak tercabut skru nya...dan juga penutup perfume yg digunakan sebagai support kepada jam tersebut...sekian...

softbox yang dah siap dan sedang dicuba....

fire!!!!!!

comel kan...

lama vs baru@besau vs kecik

ni la studio comel ak hehe..sesapa yg muat duduk atas ni leh la dijadikan bahan ujikaji...

studio yg comel

proses amik gambo jam....

6 comments:

eD's photography said...

terbaik la bro...bukan saja pro tp kreatif lak tu..
hehehehe..

hidungberantai said...

eD's photography: thanks bro...kreatif meniru hehe...

die-art said...

gud try kali lagi..haha

hidungberantai said...

die-art: hehe thanks bro..biasa la budak bru belaja mmg mcm ni smua bnda nak ditry nya...power nya tak jugak hehe...

Munira Kirana said...

hehehehe....
comelnye....
comelnye...
bukan sham yg comel la..
tp softbox tu...
rajin ek..
bagus2..
ley pinjam?

hidungberantai said...

Munira Kirana: ala ingt ka kata sya yg comel hehe bru jer nak kembang lubang hidung ni...leh jer kalu nak pinjam hehe thanks..