Wednesday, September 2, 2009

Ampaian

18 comments:

UnCLe pEt.. said...

aku dh edit dowh gmbr ni.. ko nk ke sham..?? ahiksss..
on kn attchment.. blh aku attch kn aje..

hidungberantai said...

mcm mna nak on kan attchmnt tu hehe...

UnCLe pEt.. said...

xpe2.. aku upload kn pg aku..
t ko amik ek..

silentshutter said...

gmbr ampaian ni, cun gler,huhuhu salam pekenalan bro

hidungberantai said...

thanks silentshutter....hehe nasib jer jadi mcm tu...salam perkenalan...

hanilopiplopz said...

tmpang sidai baju..

Fly said...

good shot bro..

hidungberantai said...

hani: boleh jer tp jgn marah ler kalu baju tu hilang hehe...

Fly: thanks bro..

burt said...

nice shot ampai pun leh jadi cantik kan

hidungberantai said...

sifu burt thanks...nasib jer ni bro...

harimau said...

woowee cantiknyer....

hidungberantai said...

thanks rimau...

burt said...

sifu errkkk jgn panggil aku sifu bro aku pun masih lagi blaja...tapi serius cantik we nice

hidungberantai said...

burt: ala bro xpe la dah bro lagi power dri aku ni...
thanks bro...

burt said...

aku tak pro lagi...still blaja..sama2 la kita blaja k...neway kau pun makin power gak...

asri said...

jumpa org terror sikit

asri said...

hai gang, kongsi idea

hidungberantai said...

burt: xpa bro kot mna pung bro lg power..huhu

asri: terror apo kobondonya..main belasah ja..leh ja kalu nak bkongsi ilmu yg ntah apa2 nih hehe..sma2 belaja la..thanks bro