Tuesday, September 8, 2009

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI



salam...Selamat Hari Raya Aidilfitri utk smua...sekarang dah lebih separuh bulan ramadhan dan tiket aku pun sudah diperolehi jadi tanpa segan silu nya aku telah berjaya memburukkan gambar ini sehingga ia kelihatan seperti itu yg pada asal niatnya utk meghasilkan kad raya yang begitu indah tetapi disebabkan ketidakpandaian diri ini mengedit telah meghasilkan gambar sebegitu....di sini ingin aku memohon sepuluh jari kemaafan kepada sesiapa yg aku kenal atau pun tidak jika ada kesalahan dan kesilapan yang secara sengaja ataupun tidak disengajakan..serta minta dihalalkan apa apa jua yang aku terambil secara sengaja ataupun tidak sengaja...sekian majulah sukan untuk negara
Sudi-sudikan lah kepada sesiapa sahaja untuk mengambil kad ini yang aku rasa tiada siapa pun sudi mengambilnya hehehe..
Please Forgive Me

6 comments:

UnCLe pEt.. said...

slamat ari raye sham..!!
t blik txt aku..

hanilopiplopz said...

nape awl sgt feeling2 raye nih??
asnment byk lg nihh.. haiyorkkk

harimau said...

hehe xder la buruk pon..

selamat hari raya! nak mintak mahap gak... jgn lupa dtg rumah...

majulah sukan utk negara yeay!

hidungberantai said...

Pet: selamat hari raya pet hehe ak insyaAllah smpai kl 13hb ni n blk ke kg 14hb malam...
cik hani: dah lebih sparuh posa la cik hani hehe..xpe la smpat lg nak siapkn asnment tu..saje nak bg smangat blk kg padahal lmbt lg nak blk ni hehe...(sambil mdendangkan lagu raya ni ish2)
rimau: ya ka ish2 tharu diri ini rimau thanks hehe..sama la ngan ak ni ha..insyaAllah la kalu ak bkesempatan hehe...
majulah negara utk sukan...

silentshutter said...

waa..da msuk feeling rya ka?alamak bju rya xbli ag, ble rya ek?huhu..thnks bro, pic tu gmbr msjd ke?huhu nice shoot tp edit tu HDR ke?hehe cm plik jek,hehehe..

hidungberantai said...

silentshutter: biasa la bro dah khidupan sbagai musafir lalu ditepian hidup yg semakin tua dimakan hari ni...sama la kita xbeli lg baju raya ni ha..gambo raya ja yg ada hehe..yup gambo masjid..mmg edit hdr tp sblm tu telah di ubahsuai warna nya agar kelihatan cacat gitu hehe...ni lah kejadian pelik tapi benar....thanks bro..