Thursday, July 30, 2009

Bekwoh set2 kito

salam....gambo ni merupakan sambungan daripada upacara penyembelihan....gambo ni diambil time kenduri dah dipertengahan majlis....ak smpai ke sni petang jumaat n student pun dah xbrapa rmai...hari ni depa wat lauk gulai kharuf n jelatah..mmg puas hahaha...layanzz....

ni la hidangan utk hari kenduri...sedap tapi xleh lawan yg lepas sembelih tu lagi la...hehehe

ni pencuci mulut...ubi siro atau siro ubi hehehe...

talam atau dulang atau apa2 je lah yg org panggil hehehe...

hehehe gambo ni saja ja dah boring amik je la...ni moto student yg kerja kat sni.....

ni la tuan punya kenduri ni hehehe..dia kawin ngan budak subang...ni kira kenduri ketiga dia la hehehe kat malaysia dah wat dua kenduri...dia ni dah hbs study n dah kerja kat sni...kerja dlm bidang services kot utk Petronas....

bersantai lepas makan..

lepak2 sambil tunggu org mari lagi hehehehe

berselerak cawannya ish2 xreti2 nak kemas ka......

wajah2 student thailand...

gambo kali ni time malam lak hehehe makan lagi(sopan btl duduknya hehehe)...xpuas2 hahaha....dah la lepak smpai malam lak tu...mri utk makan ja ish2........

time ni ramai sekali makan hehehe...8org makan hehehe...tapi best tul....uish sampai penuh mulut tu pun nak bposing gak ka....hehehe

suasana kenduri dimalam hari...

xhabis2 lagi ka....ish2...mata pun dah layu tu pun leh suap lagi ka hahahha..

ni student thailand gak....saja ja letak pict ni nampak cantikla mamat ni compose hehehe....pict ni mber ak yg amik....

lepak2 sembang2 sebelum balik......
beginilah suasana kehidupan pelajar2 yg menetap disini....
sekian...

3 comments:

UnCLe pEt.. said...

besttttt la bro..

Munira Kirana said...

gambar motor tu chantek..
nmpak classic...
mmg terbaik la....
nice shoot..
tahniah....
teruskan usaha =)

hidungberantai said...

uncle pet: thanks bro...kalu rajin bg la tunjuk ajar kat budak baru belajar ni hehehe...

munira kirana: thanks cikgu hehehe...kira nasib je tu cikgu hehehe biasa la budak baru belajar hehehe....