Sunday, July 26, 2009

Al-Quran

salam....Al-Quran...pada zaman sekarang ni adakah Al-Quran dijadikan sebagai satu keperluan atau hanya satu hiasan dirumah..emmm melihat pada diri ak sendiri pun dah cukup la...ish2 betapa sombongnya diriku ini...beli bukan main lagi nak yg cantik2 jer tp letak kat rumah smpai bhabuk xsentuh2 ish2...ni la sikap yg xpatut diteruskan oleh kita semua truatamanya ak....Al-Quran ni ak beli kat pasar Khartoum ataupun Shouk Shabi...ia dibahagikan kepada 6kitab dimana setiap satunya terkandung 5 juz...saiznya agak kecil dan bagi sesapa yg rabun dekat tu mmg agar sukar utk mmbacanya...Al-Quran ni satunya yg ak dan satu lagi yg mmbr ak....semoga aku dan kita semua ringan utk menggerakkn diri kita utk membaca Al-Quran..byk fadhilat darinya....gambo2 ni aku amik lepas ak beli Al-Quran ni pada malamnya....















ketiga-tiga gambo kat bawah ni ak try main effect slow shutter speed n zoom lens....


1 comments:

Groupdmt said...

Really i appreciate the effort you made to share the knowledge.The topic here i found was really effective to the topic which i was researching for a long time
retouche de photos