Wednesday, December 23, 2009

layu menanti hari

11 comments:

dilaOHdila said...

Fuyyooooooooooooooooooo
menarek debomBBB belum meletup (he he he) good idea
ni buah apa HR?
macam buah labu, betul ke?

uncle pet..!! said...

buah pa wei.. kecut ja.. ahiksss..

hidungberantai said...

dilaOHdila: thanks alot dila tp xda la menarik sgt pun..biasa2 jela..ni limau nipis la..ada ka labu mcm tuh ish2..

uncle pet..!!: ni buah limau nipis yg dah kecut la abam pet huhuhu...nak ker..

WakNal said...

yg kechut tu sensitif sikit . . hehehe

hidungberantai said...

WakNal: adus waknal...jgn la sensitif huhuhu..xpe2..kechut yg wak sensitifkan tuh ialah kechut yg mana semakin kechut smakin berharga...jadi kira ok la hehehe..

fauziah said...

pic limau nipis ni kecut dr pokoknye ke?? x disangka ini limau nipis..

hidungberantai said...

fauziah: yup salah satu dahannya dah mati n buah yg nih termasuk dalam dahan tuh...tu yg dia kecut sebelum usianya huhuhu..

arepitt said...

bro...semua gambar bro nih fresh dari camera atau dah diedit?

hidungberantai said...

arepitt: fresh atau edit ek...emmm ikut keadaan..ada yg edit n ada yg fresh..mcm post yg ni mmg fresh cuma letak watermark jer..mcm yg lain tgk la slalunya kalu yg edit ak ada bgtau..

harimau said...

wah... dalam sekali. i like it!

hidungberantai said...

harimau: thanks alot huhuhu..ia blh berikan maksud yg mndalam kpda sesiapa yg mghayati dan hanya skadar sekeping gambar kpda sesiapa yg hanya melihat..