Tuesday, June 23, 2009

Lego di KLCC

klcc lagi!!!! hehehe...xhbs2 klcc ak ni....time ni kira nasib la dtg2 ada lak lego ni niat dihati nak p amik gambo kat taman belakang hehehe...layannzz....

1. LEGO

2. emmm leh tahan gak la sesaknya

3. play zone..utk bdak2 je..kalu tak nak gak ak join heheehe

4. seronoknya kanak2 main...ak kecik2 dlu xdpt pun nak main bnda2 mcm ni...sedey tul la hehehe

5. nak je ak join skali hehehe...tp takut yg lain lari lak

6. ni silap tempat nak mlukis...kertas dah hbs tu yg p lukis kat muka bdak ni hehehehe

7. pirate!!!! lari..

8. pintu masuk...

9. piramid ka ni...

10. emmmm cantik2...

11. ni masjid apa ek...

12. kemas.

13. KLCc

14. pirate area hehehehe..

5 comments:

annahidayah said...

wah.bestnyer dapat pegi. jelous2 nie. x per la dapat tgk pic pon ok la nie.nasib baik hang ambik pic. aku rasa yang mcam masjid tu taj mahal kot.

*klcc laaggii... ish2.hahah

annahidayah said...

owh.colosseum tu sangat cantik bergaya.....

hidungberantai said...

hehehe ni kira nasib ja..ak pun xtau pun bnda2 ni..jalan2 tgk ada stop je la jap amik gambo hehehe...kira rezki la tu hahaha...

turquoise breeze said...

hi, what memories! We were in KL last summer, still left a piece of heart there, we loved it! if you'll check my space i'm going to add pics of KL very soon, i do too love photography!

hidungberantai said...

thanks turquoise breeze coz visit my blog hehehe...ok i'll wait till u post your picts..