Saturday, May 2, 2009

comelnyer dia......

salam....
hari khamis yg lepas sebelum ada besday party kat staffhouse ak kuarkn la my weapon kat luar....kuar ja tgk mmbr2 dok main ngan dak kcik ni...ak pun amik la pict dia...pastu ak pun tunjukkn pict ni kat dia...ak pun tnya "ni sape"...dia jawab dgn comelnyer "afa"....hehehehe..
lpas je tgk pict dia..trus dia jadi ligat...dia lari kat depan ak n suruh ak amik lagi pict dia....bila dah amik dia pun lari kat ak n nak tgk pict dia...smpai la bkali2 dia memosing kan dirinya yg comel tu bru la brhenti hehehe...pandai btl dak kcik ni....
emmm mesti org trtanya2 sapa budak ni ek...anak aku ke hahaha...
dak kcik ni dpanggil afa(nma penuh ak xtau la hehehe) n umur dia mmbr ak cakap xsmpai 2tahun lg...cakap pun xbrapa fasih lg tu...anak kepada tukang masak kat staffhouse yg ak dok ni la....salah satu penghibur staff kat sni hehehe....sicomel bruntung la lahir je dah mcm2 bahasa dia tau....tp kesian nya dia dok sni xda mmbr yg sebaya nak main sama2....smua mmbr2 dia dah tua2 belaka hehehehehe....pangkat pakcik ada atuk pun ada hehehe.....

ni mula2 ak amik masih serius lg time ni hehehe

berlari dia nak tgk pict dia kat ak hehehe....

tgk ape tu cik adik......

emmmm dah besar nnti ak nak jadi ape ek.....

amboi2 comelnyer.....ni gaya dia bila ak suruh dia bposing hehehe...........

hehehe ni bila ak suruh dia senyum......macam ni ek dia senyum kena muncungkan mulut tu.....



amboi pandai dia nari ek....3 pict atas ni time dia nari....pandai tul la dia ek......

emmm ni nape lak...sape wat afa ni..nak kena ni sape yg wat.......

ha nari skali lg.........

k last posing.....klik....

3 comments:

harimau said...

ooo camtu ker critanya..

nid ah dapat kebenaran mak dia ker nih nak letak gambar haha.

pastu hg ajar la dia senyum.. cakap kat dia senyum dgn muka kat dalam toilet tak sama tau. haha

nurma aziz said...

hOhOhO...pnjg btl ceritadie..hehehe...mmg comey...ko amik gmbo pn comey gak ek..bgos2..truskan usaha..hehehehe...

hidungberantai said...

rimau ak xmnta lg la kbenaran mak dia hehehe..xpa nnti ak mnta kat mak dia n kalu mak dia xbg ak buang la ehehe...
ak dah ajr la dia snyum btl2 tp dia nak muncung gak hehehe....
hehehe...thanks..
akan ak ptingkatkn lagi