Thursday, April 16, 2009

emmm berani lak aku ek......

salam...semalam 15/04/09 ak telah bjayanya mmberanikan diri utk mnembak diatas staffhouse yg ak diami sblm p kerja n lps blk ri krja...emmmm dlm kawasn staffhouse je la brani..nak kuar jauh2 xbrani lg la hehehe...tp byk pict yg xbrapa clear la tu yg xpuas hati....nak wat mcm mna dah ilmu xcukup lg hehehe...lgpun yg ni ak byk amik pict jauh2 n tgn pun xbrpa btl lg nak goyang ja hehehe (ala2 parkinson)....byk lg nak kna tuntut ilmu ni...ni hasil keringat ak semalam hehehehe...

pict ni adlh hasil stelah bkali2 ak try tp xmnjadi...n lastly bru la jd mcm ni.....



ni masjid yg masih dlm pmbinaan n mungkin jumaat ni dah blh solat kat sini...insyaAllah....


emmmm ni la teksi ak dok kat sini...org sini panggil ni bajad....


ni salah satu contoh bangunan yg xguna beam....mcm mana depa blh buat bangunn yg bertingkat2 tp xguna beam...emmm mmg pelik...


ni btl2 depan staffhouse yg ak ddk skrg ni....rmh yg dlm pembinaan...


pekerja yg sedang berehat.....


dua supplier air(satu guna lori n satu lagi guna keldai) berkejaran mncari pendapatn..


ni pict kedai kat simpang nak masuk rumah.....n musafir yg sedang meneruskan perjalannnya...


bendera mana ni ek...ak pun xtau hehehe....
ni embassy entah mna pnya la...
kat depan rumah gak ni


emmm ni pict plastik air botol...ak tgk tlekat kat dinding je ak pun amik la hehehe




kapal UN nak mendarat kat airport Khartoum





ni lak parabola yg dguna kat sni utk dptkan siaran tv......

3 comments:

harimau said...

wah.. akhirnya bleh comment haha.

smart la post hang skrg. cam best. cam ada jalan crita, dan menarik..

dan cam smart gak gambar2 tu.. hang bleh jadi hebat la one day nanti kalau rajin blaja.

gila ah. org dah kerja bleh cari hobi2 baru~~

teruskan usaha!!

hidungberantai said...

amin hehehhe..
insyaAllah...
thanks...
dimana ada kemahuan disitu ada jalan....

harimau said...

gambar yg paling smart aku rasa yg last kut.
tapi yg paling best jalan crita dia yg air tu la~
btw, kat indonesia ada gak cam bajaj tu, kat sini panggil bajai.